A350-es Budapesten

Nagy érdeklődés közepedte Budapestre érkezett bemutatóra a német Lufthansa D-AIXC lajstromjelű Airbus A350-941-es típusú hosszútávú járatokat teljesítő utasszállító repülőgépe.

A Münchenből érkező LH2572-es járatszámot viselő repülőgép 13:35 kor lépett magyar légtérbe Nyergesújfalu fölött, folyamatos süllyedés közepette, 3500 m-es magasságon, 500 km/órás sebességgel és rövidesen megkezdte a bevezetést Ferihegyre a 13R futópályára.

A utasokat is szállító repülőgép 13:43-kor 160 m-es magasságra süllyedve, kibocsátott futókkal 265 km/órás sebességgel repülve, alig hallhatóan, elegánsan áthúzott  a futópálya fölött a földön állók nagy örömére.

Az emelkedés közben bal fordulót végrehajtó, 350 km/órára gyorsuló és a mintegy 600 m-es magasságba emelkedő repülőgép behúzta futóit és a repülőtérről is látható távolságban repült a gép méreteihez viszonyítva egy szűk  iskolakört.

A repülőgép a fotósok előtt 13:48 perckor ért földet és rövid gurulás után már le is fordult a futópályáról, majd lassan az I-es terminál elé gurult.

Fotók

Reklámok
Galéria | Kategória: Fotók, Hírek, Repülőgép típusok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s